Llibres Recomanats


Llibresfem-1024x578

Recordeu: “Signeu amb el nom abreujat i no doneu correus electrònics reals (per exemple, abcdefg@gmail.com) i no ompliu la casella “Lloc web””.

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob...).

L’home Duplicat


De José Saramago Escriptor portuguès que guanyà el Premi Nobel de Literatura l’any 1998. La polèmica suscitada arrel de la publicació de la novel·la L’Evangeli segons Jesucrist  el catapultà  a la fama i provocà el seu auto exili a l’illa de Lanzarote. L’home duplicat ens narra la història d’en Tertuliano Màximo Afonso. Professor d’història d’institut,Continua llegint “L’home Duplicat”

La pinça Birmana


De Maria Jaén Aquesta novel·la ens permet conèixer tots els topants d’una telenovel·la de sobretaula anomenada “L’esquerra de l’eixample”.La Carla, protagonista femenina del serial, mata la seva mare Beatriu, una vella glòria de l’escena amb qui viu tot i mantenir-hi una antiga relació d’odi. L’assassinat el comet el mateix dia que el seu personatge, laContinua llegint “La pinça Birmana”

Solitud


De Víctor Català (pseudònim de Caterina Albert) La lectura de Solitud ens submergeix en el món interior d’uns personatges que mantenen una forta tensió amb l’entorn: la muntanya, un lloc feréstec que els envolta i marca la seva existència.L’escriptora ens exposa la dualitat eterna que és part intrínseca de l’ésser humà: la llum i laContinua llegint “Solitud”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s