Fòrum 4


Creus que és problemàtic que les tradicions catalanes siguin desplaçades per expressions culturals foranes (Halloween, Pare Nadal, Sant Valentí…)?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

Recordeu: “Signeu amb el nom abreujat i no doneu correus electrònics reals (per exemple, abcdefg@gmail.com)”

One thought on “Fòrum 4

  1. Personalment, no tinc res en contra sobre cap de les festes importades que, cap cop més, ens envaeixen. L’esclat de joia d’un infant és igual de bonic davant la sorpresa del Tió, d’un regal del Pare Nadal o en llevar-se el dia de reis. Els regals que els enamorats es fan per Sant Valentí són mostra del mateix amor si es fan aquest dia o un altre. El mateix podem dir de Haloween, en què els infants viuen el segon Carnestoltes de l’any.
    He dit que no hi tinc res en contra, i és cert, però no m’agrada que em dictin el que he de celebrar. Per això, a casa per Nadal caguem el Tió com havia fet sempre i el dia de Reis ens llevem esperant que ens hagin portat moltes coses i per Sant Jordi ens comprem els llibres. M’agrada pensar que ja és primavera a casa meva i no a El Corte Inglés.

    JG 6T

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s