Fòrum 3


Per què al nostre país anem tan tard (dinem a quarts de tres del migdia, sopem a quarts de deu del vespre…)? Com saps, això no és habitual a Europa (incloent-hi països com Grècia i Portugal) o a Hispanoamèrica… Quins avantatges o inconvenients creus que té, el nostre horari?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

Recordeu: “Signeu amb el nom abreujat i no doneu correus electrònics reals (per exemple, abcdefg@gmail.com)”

One thought on “Fòrum 3

  1. Penso que al nostre país tenim un horari diferent per dinar i sopar que la resta de països per tal d’aprofitar les hores de llum al màxim. Segurament també té a veure que la nostra franja horària no és la que ens correspon per zona. De fet, hauríem de tenir la mateixa hora a la península que a les Illes Canàries.
    No sé quin deu ser el motiu real, però si volguéssim canviar-lo, no només hauríem d’avançar les hores de menjar sinó de tots els nostres hàbits. Hauríem de començar a treballar més d’hora, el col·legi també hauria d’obrir abans, els programes de televisió haurien de canviar la seva programació,… són tantes coses que jo penso que ens quedarem així per sempre a causa de a la seva complexitat.
    La veritat és que jo ho prefereixo, em sembla que aprofitem més el dia d’aquesta manera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s