Fòrum 20


Com que es diu que les nenes maduren físicament i mentalment abans que els nens, ¿ets del parer que caldria eliminar l’ensenyament mixt, ja que ells se senten acomplexats al costat d’elles?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

Recordeu: “Signeu amb el nom abreujat i no doneu correus electrònics reals (per exemple, abcdefg@gmail.com)”

2 respostes a “Fòrum 20

  1. En primer lloc, jo no eliminaria l’ensenyament mixt, perquè crec que és molt positiu que tant nens com nenes convisquin junts i aprenguin a respectar-se entre ells. Crec que és molt important i enriquidor aquesta convivència des de petits perquè així creixeran amb una idea d’igualtat entre ells. Aprendrem a tractar amb els dos sexes, no només amb el seu propi, s’acostumaran a compartir moments i a divertir-se en conjunt. També penso que els canvis físics i mentals són naturals i no cal apartar als nens, ho han de veure i tractar-ho amb normalitat.
    En segon lloc no crec que els nens es sentin acomplexats, penso que els nens pensen en altres coses, no hi donen importància a això, estan pendents de jugar, de tenir el seu grup de amics, de divertir-se.

  2. És veritat que els infants arriben a una determinada edat on les diferències de maduresa física i mental són més evidents, normalment al voltant de l’adolescència. Passada aquesta etapa, el nivell de maduresa dels joves torna a ser semblant. Malgrat això, estic a favor de l’ensenyament mixt, ja que és el reflex de la societat i també és part de l’aprenentatge saber desenvolupar-se en un entorn on hi haurà homes i dones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s