Fòrum 2


Creus que, en cas d’epidèmia, es respon com cal a l’ordre de confinament o de desconfinament progressiu, a l’ús d’elements de protecció, al respecte de les normes higièniques, etc. Explica què has observat.

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

Recordeu: “Signeu amb el nom abreujat i no doneu correus electrònics reals (per exemple, abcdefg@gmail.com)”

One thought on “Fòrum 2

  1. La situació que ens ha tocat viure és extraordinària per a tota la ciutadania i ens hem hagut d’adaptar a corre cuita per poder respondre de manera adequada al que se’ns ha demanat i al que s’espera de nosaltres. Dit això, no tothom ha sabut comportar-se amb el mateix civisme i no totes les persones han sigut capaces de tenir l’empatia necessària per a entendre què és una lluita conjunta i que ningú s’ha de quedar enrere. A partir del moment en què comenci el desconfinament sortiran a la llum les persones que només s’han quedat a casa perquè les han obligat a fer-ho -si sortien al carrer, els podien posar una multa- i les que hem sortit només quan ha sigut necessari perquè entenem que el confinament és vital per a poder aturar el contagi d’aquest virus. Tanmateix, he observat que a la meva vila la gran majoria de persones utilitzen mascareta, porten guants i deixen la distància de seguretat que demanen les autoritats. És a dir, tot i que potser hi ha algunes persones que surten més del compte, en el cas del meu municipi sembla que s’estan respectant les mesures de protecció. Però torno a repetir, tot el civisme que he pogut veure des de la meva finestra a peu de carrer s’haurà de posar a prova quan ens anunciïn que ja poden sortir de casa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s