Fòrum 19


L’eclosió LGTBIQ+ a què assistim: ¿és producte de la repressió franquista, el resultat de la llibertat mal entesa, un reflex de la realitat, etc.?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

Recordeu: “Signeu amb el nom abreujat i no doneu correus electrònics reals (per exemple, abcdefg@gmail.com)”

One thought on “Fòrum 19

  1. Jo no faria servir la paraula “eclosió” en aquest context perquè penso que no ha estat un fet que hagi esdevingut de cop i volta, sinó més aviat un procés que ha trigat molt temps d’entendre i pair a la nostra societat.
    Les persones del col•lectiu LGTIBQ+ han pogut comprovar que certs prejudicis s’han enderrocat durant els darrers anys i, en conseqüència, també han guanyat drets civils i socials totalment legítims com qualsevol altre ciutadà. Crec que cada vegada estem més avesats a viure amb aquesta realitat sense estigmes al nostre voltant, fet pel qual em d’estar orgullosos com societat moderna i tolerant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s