Fòrum 10


S’adequa a la realitat la imatge que es té dels catalans a la resta de l’estat espanyol?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

Recordeu: “Signeu amb el nom abreujat i no doneu correus electrònics reals (per exemple, abcdefg@gmail.com)”

One thought on “Fòrum 10

 1. S’adequa a la realitat la imatge que es té dels catalans a la resta de l’estat espanyol?

  Si volem respondre aquesta pregunta, ens hem de parar a analitzar-la.
  Bé doncs, quina és la imatge que tenen dels catalans la resta de l’estat? Principalment en pensen que en són uns agarrats, però, perquè hi pensen que són uns agarrats? Principalment és una creença que sempre ha perseguit els catalans, antigament les males llengües diuen que tota aquella persona que feia un tracte en una persona catalana sempre li sortirà malament pel mateix tema, els calés.
  Sembla una història de ciència ficció, que aquestes històries encara continuen en aquests temps, però, hi ha vegades que la realitat supera la ficció.
  Des d’aquestes línies vull convidar a tota aquella persona que encara en cregui que aquesta afirmació és certa, la convido a passejar pels carrers de les ciutats catalanes i veuran amb els seus propis ulls, que d’això no en queda res, al contrari, surts un dilluns a fer una passejada per la ciutat i el que et trobis, són les cafeteries plenes, els bars de tapes plens, les botigues plenes, els nens al parc i els pares i mares a les cafeteries pròximes…
  És una afirmació tan errada, i que recomano que la gent de fora s’atreveixi a viatjar i descobrir els encants de cada racó de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s