El passat ha quedat enrere


D’Anke de Vries

El passat juliol, Mark deixa el seu país natal, Holanda, per poder oblidar tot allò que li recorda a la seva parella Liesje, la qual va morir en un accident feia pocs mesos. Decideix traslladar-se a Magan, un poble de França amb una única missió: reparar la casa de madame Stevenson. En Mark no trigarà a descobrir la història que amaga darrere aquella dona i el seu fill William. El que semblava ser una fugida per trobar la pau i tranquil·litat, es convertirà en un retrobament amb ell mateix. També coneix a la Juliette, la noia que l’ajudarà en moltes tasques, una d’elles la de superar la mort de Liesje.

Valoració
Anke de Vries, autora d’origen holandès, ha creat uns personatges versemblants, necessaris perquè la història adquireixi la vida i l’autenticitat que la fan tan peculiar. No dona gaires detalls de les característiques físiques d’aquests, però això fa que ens els puguem imaginar nosaltres com vulguem. En canvi, dona més pes a la seva personalitat i sentiments.
El que fa especial aquesta novel·la i convida el lector a seguir llegint és que ens explica una successió d’esdeveniments que incita a descobrir què va passar en aquella casa i en aquell poble. Es tracta d’una novel·la curta, d’aquelles que quan comences no pots deixar-la de banda.
I.V. (6v)

Publicat per Blog d'Escriptura. Departament de Català. EOI Sabadell

Blog gestionat pel Departament de Català de l'EOI Sabadell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s