La Noia Del Violoncel


Tal com s’ha dit en l’anterior aportació en aquest fòrum, el llibre consta de dues parts que si bé no estan diferenciades formalment en el llibre, narren dues històries completament diferents i que, de fet, tenen lloc en dos països i moments diferents, l’una en el Regne Unit actual i l’altra en l’Espanya dels anys 60 i 70.

Estic d’acord amb la companya en el fet que la primera part passa sense pena ni glòria i que pot  decebre una mica (a mi em va portar a deixar el llibre aparcat un cop). Això es deu, per una banda, al fet que narra uns esdeveniments massa quotidians i mancats d’interès i, per l’altra, al fet que allò que es suposa que ha de provocar que el lector adquireixi una addicció envers el llibre és una investigació una mica ridícula. De totes maneres,  he de dir que la segona meitat i, especialment, el final del llibre m’han sorprès molt positivament. 

Valoració 

L’habilitat amb la qual l’autor ha estat capaç d’unir aquella historieta sense importància d’una noia que té una funda de violoncel que fa una fressa estanya amb l’altra trama que narra la vida i aventures (i desventures) de dos germans amb ideals contraris al règim establert m’ha deixat bocabadat.

z_alu_6v

Publicat per Blog d'Escriptura. Departament de Català. EOI Sabadell

Blog gestionat pel Departament de Català de l'EOI Sabadell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s