Vents més salvatges


De Bel Olid

Vents més salvatges és una novel·la literària formada per setze relats curts que narren problemes i fets de la vida quotidiana de la nostra societat. Els temes que tracta tenen a veure amb la feminitat, la parella, el dret a la diferència, l’abús de poders, la violència institucionalitzada, la vida als marges de la societat i, també, amb aquells petits gestos solidaris que contribueixen a canviar el món i el fan més habitable. L’autora ens vol apropar a les preocupacions que envolten els protagonistes, que tots i totes podem patir perquè són una realitat.
Utilitza un llenguatge senzill i planer per poder arribar a tots els lectors, ple de figures retòriques, sobretot, de comparacions i metàfores per embellir els problemes del món actual.

Valoració
Us recomano el llibre de Bel Olid, que demostra ser elegant i sintètica, intentant, a través dels diferents contes, fent-nos reflexionar sobre la importància de valors com l’empatia, el respecte, la igualtat, la no-violència… aspectes que, d’una manera inconscient, acostumem a oblidar. Així, doncs, us animo a llegir aquest llibre deixant anar la vostra imaginació amb cadascun dels relats.

RH (6è Vespre)

Publicat per Blog d'Escriptura. Departament de Català. EOI Sabadell

Blog gestionat pel Departament de Català de l'EOI Sabadell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s