Contra el vent del nord


De Daniel Glattauer

Contra el Vent del Nord ens submergeix en una novel·la d’amor entre dos desconeguts, l’Emmi i el Leo Leike, que seran els protagonistes d’aquesta forta unió virtual.

Ella és casada i ell s’acaba de separar. El que comença com un error casual es converteix en una unió indispensable per a les seves vides. Una anada i tornada d’un munt de missatges entre ells, que deixen al descobert molts i diversos sentiments i, sobretot, una atracció certament cega. 

Valoració
Aquest llibre sedueix amb la senzillesa amb què l’autor construeix els diàlegs, que flueixen de forma natural i espontània. Sincers, ràpids, crispats…, així són els correus que et porten a reflexionar i a fer-te plantejaments respecte com el progrés de les comunicacions està canviant les nostres vides.
Els missatges que s’envien els protagonistes estan plens de sentiments molt diversos, com la ironia, la crítica, l’enveja, però alhora barrejats amb la serenitat, la tendresa… És a dir, ens dirigeix a una relació dolça i, a la vegada, amb un punt d’acidesa, molt interessant.
Crec que ha estat una novel·la molt entretinguda, que recomanaria i, tal com ja m’havien advertit, amb un final que dóna peu a voler continuar llegint la segona part publicada, Cada set onades.


MA

Publicat per Blog d'Escriptura. Departament de Català. EOI Sabadell

Blog gestionat pel Departament de Català de l'EOI Sabadell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s