Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine


D’Albert Espinosa

El títol d’aquesta novel·la fa referència a un bolero “Si tu me dices ven lo dejo Si tu em dius vine ho deixo tot…però digue’m vinetodo”, però segons aquesta novel·la hi falta alguna cosa com ara: però digue’m vine.
El protagonista és el Dani, un home que es dedica a buscar nens desapareguts. El mateix dia que la seva parella l’abandona, rep una trucada d’un pare que, desesperat, li demana ajuda.
La recerca del nen el conduirà a l’illa de Capri, a aquell far, aquell lloc màgic en el qual afloren records de la seva infantesa i dels dos personatges que van marcar la seva vida: el Sr. Martí i el George.
Retrobar-se amb el passat fa reflexionar el Dani sobre la seva vida, sobre la història d’amor amb la seva parella, tots els seus sentiments i les seves emocions retingudes i incompreses, els valors de totes les coses que l’importen.

VALORACIÓ DEL LLIBRE

És una novel·la on s’expressen tota mena de sentiments com ara la soledat, la por vers la parella. Una parella que arrossega tantes coses que ni tan sols l’amor és suficient. Tanmateix, àdhuc, afloren sentiments de culpa, la necessitat de perdre’s per intentar trobar-se, buscar qualsevol cosa per aferrar-se a la vida, conèixer i reconèixer tot allò que és part de tu per aprendre a caure i tornar a caminar, amb esperança, sense llàgrimes i encaminar el teu nou destí.
Per això cal preguntar-se:

– Vols o no vols controlar la teva vida?
– Vols o no vols ser l’amo de tots els teus moments?
– Ho vols?

Autora del post: C. T. G. 6è.v.

Publicat per Blog d'Escriptura. Departament de Català. EOI Sabadell

Blog gestionat pel Departament de Català de l'EOI Sabadell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s